1 2 3 4 5

Mirror of Mistisfiles mirrormf blogspot com

Sarawak Bloggers

mirisarawak.com


Mistis bermaksud perkara-perkara yang menjadi misteri dan tersembunyi. Mistisologi pula adalah pengetahuan atau kajian kepada apa yang dikatakan bersifat mistis. Mistism adalah pembawaan atau nilai sesuatu yang bersifat mistis. MistisFiles pula adalah laporan atau hasil pemerhatian dari Mistisologi. Sebahagian dari MistisFile telah berada atau sedang berada di dalam apa yang di gelar sebagai X-Files di sesetengah negara.
Apa yang dipaparkan di sini bukanlah bertujuan untuk memaksa anda percaya 100% terhadap apa yang ditulis, tetapi lebih kepada mengajak anda berfikir dengan mendalam. Semua misteri yang terjadi ibarat satu 'jigsaw puzzle' yang berselerakan. Apa yang dilakukan kami ialah memberikan anda kepingan-kepingan 'jigsaw puzzle' ini. Kami sekadar ingin anda bersama-sama kami mencantumkan kepingan-kepingan 'jigsaw puzzle' tersebut. Mana yang salah akan dibuang dan mana yang betul sahaja akan memberikan satu gambaran kepada semua atau sebahagian persoalan.. Sila klik tajuk2 di bawah utk baca selanjutnya...


Sarawak Bloggers

1 ulasan:

  1. Paganisme > mesir kuno > kabbalah >@zionisme.

    Mesir kuno mengatakan nusantara adalah tanah nenek moyang mereka. Nusantara tanah kita pastinya kita lebih tahu tempat kita sendiri dan kelemahan mereka pasti akan kita boleh jumpa di nusantara ini...carilah.!

    BalasPadam